آیا آب آشامیدنی هم میتواند بیماریزا باشد؟
آیا آب آشامیدنی هم میتواند بیماریزا باشد؟ نقش رسوبزدا هیدروفلو در ایمن سازی آب چیست؟
رویدادهای اخیر جهانی در حوزه بیماری همه گیر باعث شده است تا ما در این پست به این موضوع بپردازیم که چگونه میتوان آب آشامیدنی را ایمنتر کرد. حال اینکه رسوبزدا هیدروفلو در این ایمن سازی چه نقشی دارد را با هم بررسی میکنیم.
آیا راهی وجود دارد که آب آشامیدنی قابل شرب را ایمنتر کنیم؟
هنگامیکه آب حامل پاتوژنها در معرض فرکانس 150 کیلوهرتز رسوبزدا هیدروفلو قرار دارد، سیگنال ناشی از آن اثر سمیت سمی (یعنی سمی برای سلول زنده) بر ویروسها، باکتریها و انگلها دارد. اعتقاد براین است که نحوه عملکرد رسوبزدا مانع از توانایی تکثیر پاتوژن میشود. لازم به ذکر است که فرکانس 150 کیلوهرتز برای انسان مضر نیست. این فرکانس چندین هزار برابر ضعیفتر از تلفن همراه است. نصب دستگاه رسوبزدا هیدروفلو روی آب شرب، خطر ابتلا به عوامل بیماریزا در آب آشامیدنی را تا حد زیادی کاهش میدهد.
آیا فرد میتواند بدون اینکه بیمارشود، بیماری را گسترش دهد؟
افراد هنگام بیمار شدن، بیش از همه مسری هستند. بر این اساس، گسترش بیماری ممکن است قبل از بروز علائم قابل توجه باشد. به نظر من، پیشگیری از بیماری قبل از بروز علائم بیماری نادر به نظر میرسد.
چگونه عوامل بیماریزا گسترش مییابند؟
پاتوژنها به طور عمده از حیوان به فرد و از شخص به فرد دیگر منتقل میشوند، اما در برخی موارد آنها میتوانند از طریق سیستمهای آب آشامیدنی ما گسترش یابند.
تماس جسمی: اگر فرد محافظت نشده (به عنوان مثال شخصی بدون دستکش پزشکی) با حیوان یا شخص دیگری که به باکتری بیماریزا مبتلا شده است تماس پیدا کند ویا سطحی را لمس کند که دارای پاتوژنها باشد.
هوابرد: اگر فرد محافظت نشده (به عنوان مثال شخصی بدون ماسک یا تنفس کننده کافی) در معرض قطرات تنفسی باشد که وقتی یک حیوان آلوده یا فرد آلوده سرفه میکند یا عطسه میکند.
بلع: اگر شخصی غذاها ویا مایعاتی را که دارای عامل بیماریزا هستند، مصرف کند.
چگونه میتوان بیماریهای بیماریزا را به راحتی گسترش داد؟
هرچه بیماری به راحتی گسترش یابد، میتواند متفاوت باشد. برخی از بیماریهای عفونی مانند سرخک بسیار مسری هستند (یعنی به راحتی گسترش مییابند)، در حالیکه سایر عفونتها به همین راحتی گسترش نمییابند. به نظر میرسد بیماری همه گیر جهانی کرونا به راحتی و پایدار در جامعه گسترش مییابد.
آیا عفونتهای ویروسی و باکتریایی کشنده هستند؟
بله، برخی از عفونتها کشنده هستند، اما با درمان مناسب پزشکی، اکثر مردم ظرف چند هفته بهبود مییابند. به نظر میرسد بیماری همه گیر جهانی فعلی(کرونا) برای افرادی که بیش از 80 سال سن دارند یا افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند کشنده باشد. به عنوان مثال، شیوع مهلک و مرگبار بیماری اخیر در ایالات متحده، اروپا و آسیا سالمندان را بیشتر از هر چیزی در معرض خطر قرار میدهد.
آیا درمانی برای همه عفونتها وجود دارد؟
- به لطف طب مدرن، تقریبا همه بیماریهای عفونی دارای یک درمان یا واکسن هستند. در حال حاضر هیچ واکسنی برای کرونا وجود ندارد تا مانع آلوده شدن افراد به بیماری همهگیر در سراسر جهان شود، اما تلاشهای قابل توجهی برای تولید واکسن انجام میشود. بهترین راه برای پیشگیری از بیماری جلوگیری از قرار گرفتن در معرض بیماری است.مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC) اقدامات پیشگیرانه زیر را برای جلوگیری از کرونا توصیه میکند:
از تماس نزدیک با افرادی که مریض هستند خودداری کنید.
دستان خود را حداقل به مدت 20 ثانیه با صابون و آب بشویید، به خصوص بعد از رفتن به حمام، قبل از غذا خوردن و بعد از تمیز کردن بینی، سرفه یا عطسه. اگر صابون و آب به راحتی در دسترس نیست، از یک ضدعفونی کننده دستی با الکل حداقل 60 درصد الکل استفاده کنید.
اگر ظاهرا کثیف هستند، دستان خود را با صابون و آب بشویید.
قبل از شستن دستها از لمس چشم، بینی و دهان خودداری کنید.
وقتی بیمار هستید، در خانه بمانید. اگر بعد از گذشت چند روز علائم سلامتی خود را نشان نداد، به دنبال کمک پزشکی حرفهای باشید.
سرفه یا عطسه خود را با یک دستمال بپوشانید، سپس دستمال را درون سطل زباله بیاندازید.
با استفاده از یک اسپری تمیز یا منظم خانگی، اشیاء و سطوح را که اغلب لمس میکنید تمیز و ضدعفونی کنید. - توصیههای CDC برای محافظت از صورت را دنبال کنید:
1) CDC توصیه نمیکند که افراد سالم برای محافظت در برابر بیماریهای تنفسی از ماسک صورت استفاده کنند.
2) برای افرادی که علائم بیماری را نشان میدهند باید از ماسک صورت استفاده شود تا از شیوع این بیماری به دیگران جلوگیری کند. استفاده از ماسک صورت نیز برای کارکنان مراقبتهای بهداشتی و افرادی که در یک مکان نزدیک (در خانه یا یک مرکز درمانی) از شخصی مراقبت میکنند بسیار مهم است.
منبع: https://www.hydroflow-usa.com/Could-there-be-pathogens-in-your-drinking-water