دلیل کاهش فشار پکیج گرمایشی چیست؟

24 بهمن, 1397
کاهش فشار پکیج خانگی

کاهش فشار پکیج گرمایشی

پکیج‌های گرمایشی معمولا در بدترین زمان خراب می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند، اما راهکارهای بسیار ساده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای برای رفع آن وجود دارد. شرکت گاز انگلستان در وب سایت خود عیب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یابی پکیج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های گرمایشی گازسوز را مورد بررسی قرار داده است. جهت اطلاعات بیشتر به سایت British gas بخش گرمایش و بویلرها می‌توانید مراجعه نمایید.
زمانی که پکیج گرمایشی دچار مشکل شده و آب گرم نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود، یکی از دلایل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند کاهش فشار در مقدار آب پکیج باشد شما به راحتی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانید ایراد را پیدا نموده و در مواردی نیز خودتان مشکل را رفع کنید.


1-    فشار آب بویلر چیست؟

پکیج گرمایشی، آب را در مدار لوله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کشی و رادیاتورهای داخل ساختمان گرم می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نماید، به این منظور می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بایست فشار آب ثابت باشد. در تمامی پکیج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های گرمایشی، فشار مدار رادیاتور پکیج توسط شیر تغذیه پرکن که به آب شهر متصل است تامین می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گردد.

کاهش فشار پکبج گرمایشی

2-    چه عواملی باعث کاهش فشار پکیج می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند؟

2 علت اصلی که باعث افت فشار در مدار رادیاتور پکیج گرمایشی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند:
الف) نشتی آب
ممکن است مدار لوله کشی گرمایشی در رادیاتورها در نقطه یا نقاطی دارای نشتی باشد. یک نشتی بسیار بسیار ریز نیز در طول مدت زمان باعث افت فشار  تدریجی پکیج گرمایش می-گردد. بهتر است اطراف خانه و رادیاتورها و کف دیوار خانه را جهت پیدا کردن آثاری از رطوبت و نم به دقت جستجو نمایید.

کاهش فشار پکبج گرمایشی

همچنین کلید رادیاتورها، اتصالات، شیرهای رادیاتورو شیرهواگیری و همچنین خود پکیج گرمایشی را به
دقت مورد بررسی قرار دهید.
بررسی نشتی داخل پکیج را ترجیحا توسط متخصص یا تعمیرکار مجاز انجام دهید .
ب) هواگیری رادیاتور
چنانچه شما به تازگی رادیاتورها را هواگیری کرده باشید قطعا افت فشار خواهید داشت. با تخلیه هوا از داخل مدار لوله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کشی گرمایش فشار مدار کاهش می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یابد.

بیشتر بخوانید:   تاثیرات امواج رادیویی دستگاه رسوب زدا هیدروفلو در موتورخانه‌های حرارتی

3-    فشار آب در پکیج خانگی را چطور کنترل کنیم؟

معمولا قسمت جلویی پکیج خانگی، نانومتر یا گیج فشارسنج تعبیه شده است. در فشارسنج های آنالوگ حداقل و حداکثر فشار با رنگ قرمز در انتهای هر بخش مشخص است. در پکیج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های دیجیتال مقدار فشار نمایش داده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود و در صورتی که فشار پایین یا بالا باشد هشدار مربوطه نمایش داده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.
اگر فشاری که مشاهده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنید کمتر از 1 بار باشد، ممکن است شما در بخشی از مدار گرمایشی نشتی داشته باشید که می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بایست سریعا عیب یابی و برطرف گردد.

پکیج خانگی

اگر عقربه فشارسنج فشار بالاتر از 75/2 بار را نشان دهد، شما می بایست هواگیری رادیاتورها اقدام به تخلیه فشار در مدار گرمایشی نمایند و آن را در حدود 5/1 بار تنظیم کنند. مراقب دمای آب داغ در هنگام تخلیه از رادیاتور باشید همچنین آب مدار گرمایش عموما دارای زنگار است بنابراین مراقب کثیف شدن دیوار، کف، فرش و موکت نیز باشید.

کاهش فشار پکبج گرمایشی

4-    چگونه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانم افت فشار پکیج خانگی را خودم درست کنم؟

پکیج خانگی

افت فشار پکیج گرمایشی به عوامل مختلفی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند بستگی داشته باشد. بنابراین اولین اقدام بررسی دستورالعمل راهبری و کاتالوگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پکیج است. در پکیج های خانگی که پنل جلوی آن باز می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود احتمال دارد سازنده دستورالعملی را پشت آن چسبانده باشد.
تامین فشار در مدار گرمایش پکیج خانگی به منظور استفاده و باز کردن شیر تغذیه پکیج خانگی است که این شیرها دارای 2 نوع شیرخارجی و شیر داخلی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌باشند. برای افزایش فشار مدار گرمایش اقدامات زیر را به ترتیب انجام دهید:
1- پکیج خانگی را خاموش کنید تا خنک شود.
2- شیرتغذیه بویلر را از روی کاتالوگ پیدا نمایید.
3- شیر را باز کرده تا آب شهر وارد پکیج خانگی گردد.
4- افزایش فشار را تا میزان 5/1 بار ادامه دهید.
5- شیر تغذیه پکیج خانگی را ببندید.
6- پکیج خانگی را روشن نمایید و در صورت نیاز دکمه ایست را فشار دهید.

بیشتر بخوانید:   آیا از اسیدشویی سالیانه چیلر خسته شده اید؟

بیشتر بدانید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *